Skip Navigation to Content
Home ≫ KONTAKT MIG

KONTAKT INFO

 Mail: dorthe@myndalfogtmann.dk 

Tlf. 21312891.

Om Dorthe Myndal

I 2013 var jeg så heldig at blive introduceret for særlig forståelse af, hvordan vores oplevelse af livet skabes. En forståelse, der gjorde, at jeg slap af med de tilbagevendende depressioner, der ellers havde været mine faste følgesvende i mange år. År for år fylder roen og tilliden til livet mere og mere og tankerne mindre og mindre. Det har ført mig til et liv, der i dag føles uendeligt let og fyldt med kærlighed. Jeg går stadig på opdagelse i, hvad livet byder på og hvordan livet lever os – ligegyldigt om vi ved det eller ej.

Undervejs har jeg været så heldig at blive undervist og trænet af virkelig dygtige coaches og facilitatorer inden for ’de tre principper’ som Ami Chen Mills-Naim, Linda Pettit og Jack Pransky og deltaget i retreats med blandt andre Dicken Bettinger, Elsie Spittle og Bill & Linda Pettit. Derudover er jeg uddannet til at undervise i ’Bouncing Back in Peace’/Three Principles Building Resilience in Youth Program, et canadisk-udviklet forløb til at højne trivslen blandt skoleelever.

Jeg er mor til fem skønne børn og har i min tid som mor været studerende, fuldtidsarbejdende pendler, hjemmegående og selvstændig – og har haft alt fra skilsmisse, svær depression, alvorlig sygdom, børns angst og meget andet tæt inde på livet.

I mit arbejde har jeg altid haft med børn og unge at gøre. Lige siden jeg som ung teenager begyndte at undervise børn og unge i gymnastik over min tid som klubpædagog og støtteperson for særligt udsatte børn og unge til i dag, hvor jeg har samtaler og gruppeforløb med børn/unge og forældre. Derudover har jeg også arbejdet administrativt og teoretisk med udviklingsprojekter og lovgivning på daginstitutionsområdet, da jeg arbejdede i Socialministeriet og sammen med min mand holder jeg workshops for at hæve trivslen og forbedre samarbejdet på arbejdspladser.

Vil du med på opdagelse?