Referencer

Jeg og mine managerkollegaer havde fornøjelse af at tilbringe en træningssession med Lars, der havde emnet ’Hvordan man bygger et high-performance-team?’.

Sessionen med Lars var meget inspirerende og udbytterig, da vi blev præsenteret for forskellige, og meget brugbare værktøjer, som er nemme at gå til med det samme – noget, der er vigtigt i min og mine kollegaers verden, som travl butikschef, men mange jern i ilden. Lars var dygtig til at nå gruppens forskellige niveauer, bl.a. ved at give gode eksempler på anvendelse af de forskellige værktøjer. Jeg håber at få endnu en træningssession med Lars! Carina Rudolfsson

Flagship Shop Manager, The Body Shop


Vi var overraskede over, at der var så mange, der deltog aktivt omkring feedback. Der var nogle kollegaer, som ellers aldrig plejer at sige noget, der ytrede sig. Det var positivt for os. Derudover talte vi om, at der var en god veksling mellem at blive manuduceret, og være aktive, så ingen faldt i dyb koma.

Så jo, tak for indsatsen, Lars! Niels Johansen

Trafikinspektør, DSB


Stor tak for et spændende og inspirerende foredrag. Selv om jeg kender DiSC i forvejen, præsenterede Lars det på en sjov og let forståelig måde, der gav anledning til en del konstruktiv diskussion i gruppen. Jeg tror alle gik fra foredraget med en større indsigt, og stof til eftertanke!

 

Nanna Broholm

HR-Assistant, The Body Shop


Lars var velforberedt til møderne og har en behagelig og jordnær personlighed. Han har en god social forståelse for andre mennesker, og er specielt god til at tydeliggøre hvilke emner, der giver værdi at drøfte til medarbejdersamtaler.

Materialet var relevant og gennembearbejdet. Kjeld Jensen

Driftsleder, Center for Teknik, Hørsholm Kommune


Lars er meget empatisk og har undervisningsevner i særklasse. Lars formår at formidle budskaber for både store og små grupper i undervisningssammenhæng. Endvidere har jeg de senere år arbejdet tæt med Lars i andre sammenhænge, hvor han har en rigtig god evne til ligeledes at motivere ledelsesmæssigt, og komme med ideer til, hvordan man kan udvikle og vækste en forretningsenhed. Jeg kan kun give Lars de bedste anbefalinger!

Kim Kragh

Salgsdirektør, EDC Hjort, EDC