Vores koncept
Vi arbejder med at udvikle relationer på en måde, så I ser jer selv og jeres kollegaer i et nyt perspektiv. Med de tillidsfulde og åbne relationer, der dannes i processen, udvikler I jer både individuelt, som ledelse og som team – og det kan ses på bundlinjen.

Hos Myndal & Fogtmann underviser vi i nogle grundlæggende principper, der med det samme kan give dig nye indsigter i, hvordan du oplever verden og hverdagen. En indsigt der vil booste din livskraft, din performance og dine relationer – både dine professionelle/faglige relationer og dine private relationer.

Når I møder os, hvad enten det er til et foredrag, en workshop eller et længerevarende forløb, vil I altid blive mødt med ro, nærvær og nysgerrighed. Roen og nærværet skaber tillid og åbner op for læring og den deling og refleksion, der skaber udvikling. Nysgerrigheden sikre, at I og jeres hverdag og problemstillinger bliver inddraget. Herved sikres det optimale udbytte, der holder, når hverdagen igen banker på døren.

Indholdet bliver altid designet ud fra jeres aktuelle behov og ønskede udbytte. Arbejdet med de tre principper (som du kan læse mere om her) er grundlaget for al vores arbejde, men vi benytter os også af værktøjer som adfærdsprofiler (farver/DISC), feedback-teori og et gennemprøvet og udviklende MUS-koncept.

Vi arbejder ud fra tre simple og universelle principper, der peger dig i retning af hvor dit mentale overskud og din livskraft kommer fra. Når indsigterne viser sig er det din vej til indre ro, klarhed og mental robusthed. Du vil automatisk se dig selv, dine kollegaer, dine omgivelser i et nyt perspektiv og kan mærke både dig selv og andre.

Vi tror på, at livsmod og succes hænger sammen. Ledere og medarbejdere med livsmod og livskraft (resilience) ser flere muligheder og formår at passe på både sig selv og sine kollegaer. De står på et solidt fundament og møder både mennesker, opgaver og forandring med åbent sind.