Om os
 
 

 
 
Lars har en særdeles god evne til at motivere ledelsesmæssigt, og komme med ideer til, hvordan man kan udvikle og vækste en forretningsenhed.
Kim Kragh, Salgsdirektør, EDC Hjort

Lars Fogtmann
Partner – Chefkonsulent & coach
E-mail: lars@myndalfogtmann.dk
Mobil: 61 55 68 55
Skype: larsfogtmann
 

Dorthe Myndal
Partner – Familiecoach og konsulent
E-mail: dorthe@myndalfogtmann.dk
Mobil: 21 31 28 91
Skype: dorthemyndal
Om Lars:
Lars møder alle mennesker med et åbent sind og skaber hurtigt en værdifuld relation, der gør ham i stand til at arbejde med ledere og medarbejdere på alle niveauer og i alle brancher.
Lars bruger sine mange års erfaringer som coach og underviser til at finde den tilgang, der åbner medarbejderne til at høre og forstå det, der får dem videre mod de ønskede mål.
Lars skaber med sin åbne, jordnære og nysgerrige stil varige relationer til både organisationer og teams, hvorfor han ofte bliver inviteret tilbage og sikrer fortsat udvikling – og han elsker at være med på sidelinien og bruge relationen og kendskabet til fortsat at løfte potentialet.
Om Dorthe:
Med sit særlige nærvær og sin måde at interagere med mennesker på vækker Dorthe umiddelbar tillid hos både voksne og børn. Dorthe evner altid at holde fokus på bolden og ser mennesket bag handlingen og ordene.
Dorthe er kendt for at være en god sparringspartner, fordi hun er god til at søge ind til kernen af problemstillingen og tænke strategisk i forhold til at nå frem til løsningsmodeller.
I vores projekter på skoleområdet drager Dorthe stor nytte af sin fortid som klubpædagog, når vi kører forløb for børnene/de unge.